سوالی
که خیلی پرسیده می شود این است که هزینه تعمیر اسپیکر گوشی چقدر است؟ باید
بدانید که این سوال بسیار کلی است و با توجه به مشکل موبایل و جایی که
برای
دلایل زیادی برای خرابی اسپیکر موبایل وجود دارد که ممکن است یکی از این موارد برای شما رخ دهد. در ادامه تعدادی از رایج ترین عوامل خرابی اسپیکر گوشی را می آوریم و راه حل آن را بررسی می کنیم.
ممکن است ایراد جزئی وجود داشته باشد (معادل قطع شدن تلفن) و یک راه ساده برای رفع مشکل راه اندازی مجدد تلفن است. با راه اندازی مجدد دستگاه این احتمال وجود دارد که بلندگو دوباره به حالت عادی برگردد.
بعضی اوقات، حتی بعد از جدا کردن هدفون از جک صدا، تلفن شما هنوز در حالت هدفون است. این به این دلیل است که Android قادر به پردازش آن رویداد نیست و علی رغم بیرون آوردن هدفون، بلندگو شما غیرفعال می ماند. بیشتر اوقات، این مسئله فقط با یک راه اندازی مجدد ساده حل می شود. اما این کار جواب، برخی از برنامه ها مانند غیرفعال کردن اسپیکر موبایل وجود دارد که باعث می شوند بلندگو تلفن کار نکند. پس بهتر است برنامه های خود را نیز چک کنید.
در بعضی مواقع مشکلی وجود ندارد اما فکر می کنیم مشکلی وجود دارد. چند بار، بلندگو کار نمی کند زیرا میزان صدای بلندگو صفر است. یعنی بلندگو خوب کار می کند اما صدای موبایل بسیار کم است. فقط صدا را زیاد کنید و همه چیز باید خود به خود مرتب شود.
به تنظیمات تلفن خود بروید و بررسی کنید که آیا شخصی تنظیمات بلندگو را دستکاری نکرده است(تنظیمات صدا). تنظیمات صوتی تلفن ممکن است روی پیش فرض باشد که در نتیجه آن حجم صدا بسیار کم است. در چنین شرایطی میزان صدا را روشن کنید و سپس امتحان کنید.
خیس شدن اسپیکر گوشی از دیگر عوامل خراب شدن اسپیکر موبایل است. به احتمال زیاد، نفوذ آب دلیل کار نکردن بلندگوی تلفن است. بنابراین باید تلفن خود را به درستی خشک کنید. پس از تمیز کردن آن با پنبه یا پارچه نرم، آن را در یک کاسه برنج قرار دهید، یا با سشوآر آن را خشک کنید. اما یادتان باشد که اولین کاری که بلافاصله پس از خیس شدن اسپیکر موبایل انجام می دهید خاموش کردن تلفن است.
گاهی اوقات، باید کل نرم افزار سیستم را به هم بزنید. به عبارت دیگر، شما فقط باید اوضاع را بهم بزنید. این کار را می توان با خاموش کردن ساده دستگاه ، انتظار چند ثانیه ای (مثلاً ده ثانیه) و سپس راه اندازی مجدد تلفن انجام داد. این کار مشکل بسیاری از افراد را حل می کند.
اگر گرد و غبار خارجی یا ذره ای از خاک وارد بلندگو شده و آن را مسدود می کند، باید آن را تمیز کنید. با این حال توصیه نمی شود که خود بلندگو را بدون هیچ گونه دانش قبلی تمیز کنید. قرار دادن یک پارچه مرطوب، ممکن است یک ایده خطرناک باشد. در این مورد بهتر است با مراجعه به مراکز تعمیر موبایل که به صورت انلاین نیز فعالیت می کنند، مشکل خود را حل کنید.
چندین بار، این مسئله پس از بارگیری یک برنامه نامناسب وارد می شود. اگر به همین مورد نیز توجه کردید، برنامه های تازه نصب شده را یکی یکی حذف کرده و بررسی کنید که آیا اسپیکر گوشی کار می کند یا خیر. در این حالت بهتر است گوشی را تنظیمات کارخانه ببرید. البته قبل آن حتما از برنامه های خود یک پشتیبانی تهیه کنید.
بعضی اوقات، افراد فراموش می کنند که حالت مزاحم نشو” را برای جلوگیری از تماس های ناخواسته فعال کرده اند. این کار بلندگو را غیرفعال می کند و دیگر نمی توانید صدای مخاطب را از پس گوشی بشنوید. بنابراین، روشن یا خاموش بودن حالت مزاحم نشوید” را بررسی کنید. به تنظیمات بروید و روی مزاحم نشوید» کلیک کنید. تنظیم را غیرفعال کنید و سپس بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر.
اگر همه ترفندهای فوق را امتحان کردید ولی جواب نگرفتید و بلندگو هنوز هیچ نشانه ای از سالم بودن نداشت، ممکن است اشکال فنی یا نقصی وجود داشته باشد که نیاز به تعمیر دارد. برای این منظور، باید به مرکز تعمیر موبایل مراجعه کنید.
اسپیکرهای موبایل به دلایل متعددی دچار خش خش می شوند. از این دلایل می توان از وارد شدن ضربه، خیس شدن، وجود گرد و خاک، مشکلات نرم افزاری و فرسوده شدن اسپیکر نام برد.
با ضربه خوردن گوشی و ایجاد شدن خش و شکستگی در موبایل، ممکن است به قطعات اسپیکر آسیب وارد شده باشد. البته ممکن است پس از یک ضربه شدید، تنها شاهد کاهش صدا باشید اما در دراز مدت ممکن است مشکلات بزرگتری ایجاد شود. برای پیشگری از این مشکل می توانید از گارد گوشی استفاده کنید. اما اگر این مشکل برای تان رخ داده است، با فروشگاه های معتبر تعمیر موبایل ارتباط بگیرید.
خیس شدن موبایل نیز از دلایل خش خش اسپیکر موبایل است. حتی یک قطره آب و یا نمناک شدن موبایل زیر باران نیز، می تواند باعث آسیب به اسپیکر شود. در اکثر مواقع با خشک کردن موبایل مشکل حل می شود.
در صورتی که موبایل تان خیس شد، گوشی را خاموش کنید و تا یک ساعت هیچ صدایی از آن پخش نکنید. سپس همه قطعات گوشی را کاملا خشک کنید و با پیچاندن موبایل درون یک پارچه پنبه ای و بدون پرز، آن را درون کیسه برنج قرار دهید. اگر پس از خشک شدن کامل موبایل اسپیکر گوشی کار نکرد، با فروشگاه های تعمیر گوشی موبایل ارتباط بگیرید.
گرد و غبار نیز از علت های شایع خش خش صای اسپیکر است. گرد و خاک به مروز زمان باعث مسدود شدن ناحیه خروج صدا می شوند. برای تمیز کردن موبایل می توانید از مسواک کمک بگیرید. اما توجه داشته باشید که به آرامی این کار را انجام دهید تا آسیبی به توری صدا اسپیکر وارد نشود. توجه داشته باشید که استفاده از سشوآر برای رفع گرد و خاک ایده خوبی نیست.
مشکلات نرم افزاری از دیگر عوامل ایجاد صدای خش خش در موبایل است. برای رفع این مشکل از ریستارت کردن گوشی یا استفاده از نرم افزاهای پخش کمک بگیرید.
زمانی که صدای اسپیکر گوشی سامسونگ قطع شد یا صدا همراه با خش خش بود، ابتدا گوشی موبایل را خاموش کنید. پس از روشن شدن گوشی و با ظاهر شدن لوگو روی صفحه، کلید پاور و ولوم پایین را با هم بفشارید تا دستگاه وارد حالت Safe Mode شود. دقت داشته باشید که اگر در این حالت مشکل صدا حل شد، باید گوشی خود را ریست فکتوری کنید. اما اگر همچنان صدا قطع بود، مشکل از سخت افزار موبایل تان است.
فرسوده شدن اسپیکر یا خراب شدن خروجی صدای بلندگو از مشکلات سخت افزاری به شمار می رود که برای رفع آن باید با تعمیرکاران حرفه ای تعمیر موبایل م کنید.
هزینه تعمیر اسپیکر گوشی مقدار مشخصی ندارد. این هزینه به عواملی وابسته است. برند گوشی، نیاز به تعویض قطعه، میزان خرابی و مهارت تعمیرکار از عواملی است که در هزینه تعمیر گوشی اثرگذار هستند. برای تعمیر موبایل بهتر است گوشی خود را به مراکزی که متخصص هستند و مهارت کافی را دارند بسپارید. وب سایت تکنو تعمیر با تجربه تعمیر انواع موبایل و در نظر گرفتن شرایط شما، بهترین خدمات را ارائه می دهند.
همه خدمات مربوط به تعمیر موبایل، در واحد تعمیر گوشی سایت ایکس انجام می شود. با توجه به وم تعمیرات تخصصی، متخصصان ما در این واحد وظیفه خود را به خوبی انجام می دهند. هم چنین تعهد به استفاده از قطعات سالم و امکانات پیشرفته باعث بالا رفتن سطح کیفیت کار مجموعه تکنو تعمیر شده است. در نهایت اگر در تعمیر اسپیکر موبایل راهکارهای بالا را انجام دادید اما به نتیجه نرسیدید، با ما ارتباط بگیرید.
موبایل ,اسپیکر ,تعمیر ,گوشی ,شدن ,کار ,اسپیکر موبایل ,تعمیر موبایل ,ممکن است ,تعمیر اسپیکر ,گرد و ,تعمیر اسپیکر موبایل ,تعمیر موبایل مراجعه ,مراکز تعمیر موبایل ,توجه داشته باشید
درباره این سایت